Over ons

Fietstaxi Tours Tilburg is een initiatief van Fietstaxi Tilburg. Sinds 2014 is de fietstaxi de leukste manier van vervoer door Tilburg. Inmiddels zijn de opvallende fietstaxi’s niet meer weg te denken uit het Tilburgse straatbeeld. In de binnenstad kunnen de fietstaxi’s overal snel komen en is het bovendien goedkoper en schoner dan elke andere taxi. Fietstaxi’s kunnen rijden waar taxi’s en bussen niet mogen komen.

De afgelopen jaren is de fietstaxi ook ingezet voor het begeleiden van stadswandelingen, daarmee is een schat aan kennis opgebouwd. En ook het geïnformeerd blijven, door soms eens een cursusje te volgen, vergaren wij kennis van de stad.

Die kennis willen wij graag met u delen. Wij hebben voor dat doel een paar rondritten samengesteld en nodigen u uit om op ontdekkingsreis te gaan in onze levendige stad. Ook als u hier al lang woont, kan een rondrit u nog verrassen, probeer het uit! Tijdens alle rondritten is uw chauffeur ook uw gids. Hij of zij weet veel te vertellen van de stad. Waar mogelijk maken we een stop om nog wat dieper op de geschiedenis van de plek in te gaan, of alleen om de plek op de foto te zetten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.